Kvazi patriotska opozicija organizuje miting zbog cenzusa, ne zbog „odbrane“ Kosova i Metohije!

Narodni poslanik SNS i član Glavnog odbora te stranke Dušan Radojević ocenio je da Čačani znaju da Aleksandar Vučić nikada neće potpisati nikakav dokument na osnovu koga bi Kosovo postalo nezavisno, kao i da neće podržati prijem Kosova u Ujedinjene nacije.

On je u saopštenju za javnost prosleđenom medijima istakao da to znaju i “oni koji glume patriote, internet ratnici koji su bili u svim mogućim koalicijama“.

„U toj kvazipatriotskoj opoziciji nalaze se mnogi političari koju su bili na vlasti kada su separatisti divljali na Kosovu i Metohiji. Ćutali su tada na pogrom Srba sa Kosova i Metohije, ništa nisu uradili da zaštite naše crkve i manastire, pustili su na slobodu 1.800 terorista, među kojima je bio i Aljbin Kurti, isporučivali su naše generale u Hag, u vrećama… Za vreme njihove vlasti separatisti su proglasili nezavisnost. Zbog njihovog loše formulisanog pitanja Međunarodnom sudu pravde o proglašenju nezavisnosti Kosova i odgovora koji su dobili otvorena su vrata za nezavisnost lažne države. Danas bi oni da „brane“ Kosovo i Metohiju. Gde? U Beogradu? Kako? Preko tvitera? Čime? Tastaturama?“ – upitao je Radojević.

Prema njegovim rečima, teme vezane za Kosovo i Metohiju predstavnici ovog dela opozicije koriste “kako bi opet prešli cenzus“.

„Za razliku od njih apsolutna većina u Srbiji želi mir i stabilnost, a Vučića vide kao jedinog lidera koji u ovom haosu može da spasi naš narod i zemlju. Ne smemo dozvoliti da nas strane agenture uvuku u rat, niti prisile da se odreknemo našeg Kosova i Metohije. Zato nijedan ishitren potez koji našu zemlju stavlja na bilo čiju stranu nije dobar, kao ni ovaj politički skup lažne „patriotske“ opozicije ko ja ga organizuje samo zbog cenzusa“ – zaključio je Dušan Radojević.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.