Koncert Big Bend-a Radio televizije Srbije na Gradskom trgu u Čačku

Grad Čačak i Turistička organizacija Čačka, u okviru bogatog kulturno-umetničkog programa ovog jula, organizuju koncertni spektakl Big Bend-a RTS-a, u ponedeljak 3. jula.

„Big Bend RTS-a je jedini profesionalni džez ansambl u Srbiji u formaciji big benda. Veoma brzo se, od osnivanja 1948. godine, afirmisao kao izvođački sastav sa odličnim interpretacijama i eminentnim dirigentima, kompozitorima i aranžerima.“, navode organizatori.

„Ansambl je nastupao sa najvećim imenima svetske džez muzike i predstavlja značajnog nosioca srpske džez scene. Big Bend RTS-a je moderan bend koji u svom repertoaru ima i kompozicije zabavne muzike različitih žanrova i zbog toga smo ponosni što možemo da ugostimo izvođače svetskog ranga u našem gradu. Koncert je zakazan za ponedeljak, 3. jul, u 21 čas, a solista na koncertu je čuveni Uroš Perić“, navode iz TO Čačka.

Pozivamo sve zainteresovane da posete ovaj događaj

Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.