KATARINA IZ NOVOG SADA PRONAŠLA KOVERAT PUN NOVCA Evo kako je došla do vlasnika i kako joj se ODUŽIO

„Našla sam kovertu sa novcem u centru Novog Sada“, početak je objave Kristine iz Novog Sada koja je fotografiju koverte objavila na grupi „Novosađanke“ na Fejsbuku

Naime, Kristina je na fejsbuk grupi objavila da je pronašla kovertu sa novcem i u nameri da dođe do vlasnika istakla je da onaj ko se bude javio mora znati tačnu sumu u njoj.

„Našla sam kovertu sa novcem u centru, između Ulice Laze Telečkog i Mite Ružića. Na koverti ne postoje nikakvi podaci, osim što piše Roman. Jedini način kako ću znati čiji je novac je taj što će onaj koji ga je izgubio, reći tačnu sumu“ – napisala je Kristina.

Ubrzo se Kristini javlja vlasnik koverte a evo kako je izgledao njihov susret.

„Kada sam se čula sa vlasnikom, čovek je bio jako ganut. Po našem dogovoru videli smo se oko 17 sati i predala sam mu novac, a on je mene častio sa 50 evra. Nije mi ništa rekao o nameri u vezi novca, ali je bio vidno ganut. Ipak je u pitanju bilo puno novca i razumem da mu nije bilo baš do priče“ – priča Kristina za Telegraf.

Kako kaže, kada je videla sumu koja je bila u koverti, koja je inače bila nasred trotoara, prvo što je pomislila jeste „Bože, pomozi, da nađem vlasnika“, i tako je i bilo.

IZVORTelegraf
Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.