JOŠ 20 MILIONA DINARA ZA REVITALIZACIJU OVČAR BANJE

U ime Grada Čačka, direktor Turističke organizacije Čačak Vojin Jakovljević potpisao je ugovor sa predstavnicima Ministarstva zaštite životne sredine o sufinansiranju realizacije projekta Uređenje Predela izuzetnih odlika „Ovčarsko – kablarska klisura“, druga faza.

Iznos podsticajnih sredstava koje je Grad Čačak dobio na ovom projektu je 15 milionaa dinara od resornog ministarstva i sa pet miliona dinara učestvovaće iz budžeta.

Podsticajna sredstava za očuvanje i zaštitu biološke, predeone i geološke raznovrsnosti u 2023. godini dobilo je šest opština i gradova, među kojima je i Čačak. Sredstva su ugovorom predviđena za projekte unapređenje stanja u zaštićenim područjima, čime će se nastaviti projekat revitalizacije Ovčar Banje

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.