JOŠ 135 MILIONA DINARA ZA PROJEKAT INTEGRALNOG RAZVOJA OVČARSKO-KABLARSKE KLISURE

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je danas 24. marta 2023. godine u Vladi Srbije, potpisao sa ministrom građevine i infrastrukture Goranom Vesićem potpisao ugovor za projekat integralnog razvoja Ovčarsko-kablarske klisure. Čačak je ovim ugovorom dobio 135 miliona dinara za četiri projekta u nastavku uređenja Ovčar banje i Ovčarsko-kablarske klisure.

Inače, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture izdvojilo je 1,4 milijardi dinara za projekat integralnog razvoja Ovčarsko-kablarske klisure i razvoja južne i zapadne Srbije. Kako je naveo ministar Vesić, „novac je uplaćen, i očekuje se da bude na računima devet opština iz južne i zapadne Srbije odmah posle vikenda“.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.