Januar odlazi sa kišom i snegom

Oblačno i hladnije sa kišom, na planinama sa snegom, a u nižim predelima severne i zapadne Srbije kiša će sa padom temperature preći u susnežicu i sneg, pa se ponegde očekuje i formiranje manjeg snežnog pokrivača.

Lokalno je moguća i ledena kiša.

U košavskom području, na severu i na planinama vetrovito. Iz centralne Evrope stže i hladniji vazduh – najviša temperatura od 2 stepena na severu Vojvodine do 12 u centralnim i južnim krajevima.

U Beogradu oblačno i hladnije, povremeno sa kišom. Tokom noći kiša će u višim delovima grada kratkotrajno preći u susnežicu i sneg.

Jutarnja temperatura oko 7, najviša dnevna 10 stepeni.

U ponedeljak pretežno oblačno hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. U nižim predelima severne i zapadne Srbije ponegde sa susnežicom i snegom, a lokalno je moguća i kiša koja će se lediti pri tlu.

U utorak u većem delu umereno oblačno i suvo, na jugu i istoku pretežno oblačno ponegde sa kišom, na planinama sa snegom.

Od srede ponovo toplije.

IZVORRTS
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.