Hrabri policajac spasao šestomesečnu bebu u Ivanjici

Nemanja Radović, iz ivanjičkog sela Radaljevo, spasao je danas šestomesečnu bebu iz auta koji se sam zaključao. Hrabri policijac je ugledao ženu koja unezvereno šeta oko autamobila i traži nekog da joj pomogne, nakon čega joj je odmah priskočio u pomoć, prenosi sajt Info-Liga.

Sve se dogodilo ispred Doma zdravlja u Ivanjci kada je šestomesečna beba ostala zaključana u automobilu gde su se nalazili i ključevi kola i mobilni telefon od majke.

Ona je, prenosi taj sajt, spustila bebu na sedište zatvorila vrata i krenula kako bi otvorila svoja. Međutim, došlo je do samozaključavanja.

Nakon što je razmislio šta uraditi i pokušao da razvali vrata, razbije staklo, što mu nije pošlo za rukom, Nemanja se odlučio na najbezbednije rešenje. Pitao je nesrećnu majku da li ima rezervne ključeve od auta, a kada mu je ona odgovorila da su kod kuće, brzo je seo u svoje vozilo i sa uključenim pokazivačima pravca odjurio do njenog doma kako bi ih doneo.

Kada sam stigao, beba je spavala i bila malo bleda. Učinio sam sve što sam mogao. Važno je da je bila dobro, čak smo se i smejali, držao sam je neko vreme u naručju, rekao je Nemanja za Info Ligu.

Inače, ovaj hrabri mlad čovek se zatekao na licu mesta, jer je svoju majku dovezao kod lekara i bio je van dužnosti.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.