HAPŠENJE U ŠAPCU Muškarac (19) uhvaćen na obali Drine sa osam migranata u vozilu

Foto: Direkt.rs

Policija u Šapcu, u saradnji sa graničnom policijom, uhapsila je G. P. (19) iz okoline Bogatića, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Osumnjičeni je sinoć oko 20.15 časova zatečen na obali Drine u mestu Badovinci, kako u svom vozilu prevozi osam migranata.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.

Protiv zatečenih migranata policija je podnela prekršajne prijave, zbog sumnje da su napravili prekršaj nezakonitog boravka u Srbiji i oni će uz prekršajne prijave biti dovedeni sudiji za prekršaje.

IZVORBlic/Tanjug
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.