Grad Čačak prodaje još četiri parcele u svom vlasništvu, ukupna početna cena milion evra

ČAČAK – Grad Čačak oglasio je prodaju još četiri parcele građevinskog zemljišta u svom vlasništvu.

Kako je navedeno u oglasnoj dokumentaciji, najveća parcela ima površinu 6.480 m2. Oglašeno zemljište se prema Planu generalne regulacije Centar nalazi u Urbanističkoj zoni 16 koja je namenjena poslovanju i nalazi se na jednom od ulaznih pravaca u gradu. Početna cena za navedeno zemljište je 85,61 milion dinara.

Površina druge parcele iznosi 807 m2, a utvrđena početna cena je 18.309.272,4 dinara.

Početna cena za treću oglašenu parcelu iznosi 7.526.554 dinara, a površina parcele je 1.348 m2. Navedena parcela obuhvaćena je Planom generalne regulacije „Ljubić – Konjević“ u Čačku.

Četvrta parcela građevinskog zemljišta površine 1.467 m2 ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od и 5.176.617 dinara.

Kada se sabere početna cena datih parcela dolazi se do iznosa od 116,6 milionma dinara, što je nešto manje od miliona evra.

Javno nadmetanje zakazano je za 21. decembar u postorijama Gradske uprave u 10, 11, 12 i 13 sati za svaku parcelu pojedinačno.

Podsetimo, pre godinu dana Grad Čačak je prodao četiri parcele za 595 miliona dinara, što je bila sedam puta veća cena od početne koja je u ukupnom iznosu bila 87,5 miliona dinara.

IZVORMorava info, eKapija
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.