Dugoočekivani spektakl na gradskom trgu u Čačku!

Nakon dugog niza godina, za Čačane ponovo peva neponovljivi Toni Cetinski!

Danas, 29. decembra na gradskom trgu u Čačku, sa početkom od 21 čas, nastupiće jedan od najpoznatijih regionalnih pop muzičara.

„Toni Cetinski, jedan od najpoznatijih muzičara današnjice, ponovo nastupa u Čačku. Reakcije i komentari sugrađana su i više nego pozitivni, a očekujemo veliku posećenost događaja jer po našim saznanjima hotelski kapaciteti su praktično rasprodati.“, navode iz TO Čačka.

Podsetimo, Toni Cetinski nastupao je u Čačku 2015. godine, kada je njegove numere, u glas, pevalo nekoliko hiljada Čačana i svih posetilaca događaja.

„Vidimo se na Gradskom trgu u Čačku, 29. decembra, da nekako, pre svih, dočekamo Novu godinu“, izjavio je Toni povodom koncerta u Čačku.

Organizatori koncerta, u okviru bogatog Novogodišnjeg programa, su Grad Čačak i Turistička organizacija Čačka.

Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.