DRŽAVA IZDVAJA DVA MILIONA EVRA ZA OVČARSKO-KABLARSKU KLISURU

Ovčar Banja – Ministarstvo građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja saopštilo je da će sa 235 miliona dinara ili 1,99 miliona evra učestvovati u izgradnji novog lika klisure između Ovčara i Kablara, kojom teče i najduža srpska reka, Zapadna Morava.

Na osnovu liste vrednovanja prijava na javnom pozivu Čačak je dobio sredstva za izgradnju vidikovca na Kablaru (71,16 miliona dinara), uređenje jezgra Ovčar Banje (3,76) dinara, kapiju dobrodošlice na ulazu u Ovčarsko – kablarsku klisuru (27,55), rekonstrukciju saobraćajnice sa odmaralištima i biciklističkom stazom, putni pravac Lučani (Dljin) sa izgradnjom mosta na postojećoj trasi (100) i staze na desnoj obali jezera Međuvršje (32 miliona dinara).

IZVORPolitika
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.