Divljao na auto-putu kod Sremske Mitrovice, vozio 234 kilometra na čas

Foto: Direkt.rs

Policija je presretačem zaustavila državljanina Holandije koji je na auto-putu Beograd–Šid kod Sremske Mitrovice, na delu puta gde je ograničenje 130, vozio 234,7 kilometara na čas, saopštio je MUP.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije, jutros oko 9.12 presretačem su zaustavili tridesetosmogodišnjeg vozača, holandskog državljanina, koji je u Sremskoj Mitrovici, na auto-putu Beograd–Šid, upravljao automobilom BMV brzinom od 234,7 kilometara na čas, na delu gde je ograničenje 130, saopštio je MUP.

Dodaje se da je vozač zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

IZVORRTS.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.