Devojka (24) preminula u COVID ambulanti u Kraljevu

U kovid ambulanti u Kraljevu preminula je devojka (24) koju su pratioci doveli da se testira na koronavirus nakon što je nekoliko dana imala temperaturu, piše portal Nova.rs.

Ona je u jednom trenutku kolabirala i lekari nisu uspeli da je reanimiraju, potvrđeno je za taj portal u Domu zdravlja u Kraljevu.

Devojka stara 24 godine je u pratnji pratioca, jer je bolovala od cerebralne paralize i bila je vezana za invalidska kolica, došla kako bi se testirala. Ona je već nekoliko dana imala visoku temperaturu, rekla je za Novu direktorka Doma zdravlja Mirjana Krčevinac.

Antigenski test je pokazao da je negativna, pa je urađen PCR test. Odmah nakon toga njoj se slošilo, kolabirala je i nažalost lekari nisu mogli da je spasu, iako su sve učinili, kazala je ona.

Krčevinac kaže da će se nakon analize PCR testa znati da li je devojka bila zaražena koronavirusom.

Dodaje da je ovaj slučaj ogroman stres i za porodicu i za zaposlene u kovid ambulanti.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.