Dete upucalo dete u školi u Šumicama

Dečak (14), učenik Osnovne škole „Janko Veselinović“, koja se nalazi u beogradskom naselju Šumice, povređen je u petak oko 14 sati na času fizičkog, a napadač je, kako je rekao ministar policije, Aleksandar Vulin – drugo dete.

Dete je u pitanju, našli smo ga i priveli. To su deca zapravo, maloletnici, te ne mogu ništa više da pričam o tom slučaju. I povređeni i izvršilac su maloletna lica, naveo je Vulin, gostujući na TV Prva.

Kako je dodao, proveriće se kakvu je nameru imao maloletnik koji je pucao iz vazdušne puške.

Roditelji, sklonite te vazdušne puške, mogu nekoga ozbiljno da povrede, apelovao je ministar.

Pedagog škole pozvao je policiju oko 15.45 sati kako bi prijavio da je nepoznato lice ispalilo više dijabola iz vazdušne puške, povredivši pritom jednog učenika. On je pogođen u nogu, a u pratnji roditelja odveden je kod lekara.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.