Četvoro mrtvih kod Šibenika, specijalci na ulicama

U dve odvojene pucnjave u Vodicama i šibenskim Ražinama ubijene su četiri osobe, javljaju hrvatski mediji. Iako još nema zvanične potvrde specijalne policijske snage tragaju za napadačem u Šibeniku i okolini.

Oko 13 sati u Vodicama kod Šibenika ubijen je muškarac dok je sedeo u automobilu. Prema pisanju portala Indeks, reč je o poznatom lokalnom preduzetniku. Specijalna policija preplavila je ulice, ali je napadač još uvek u begu.

Prema pisanju hrvatskih medija do pucnjave je došlo i u šibenskim Ražinama, gde je navodno pucano u više osoba, ali policija to još nije nije potvrdila.

Indeks javlja da je policija od Hitne pomoći primila poziv da su pronađene tri mrtve osobe, dvojice muškarca i jedne žene.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

IZVORRTS.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.