Čačak: „Zimska čarolija“ pored Zapadne Morave (FOTO)

Decembarski dani pored Morave na Gradskoj plaži. Zvuči hladno?

Čačani su ove godine dobili „bajku“ namenjenu kako deci, tako i svima koji imaju potrebu da osete radost pred novogodišnje praznike. Za ovako nešto pobrinuo se Grad Čačak i SC „Mladost“ koji su u saradnji sa ugostiteljima priredili pravu „Zimsku čaroliju“.

Od sredine decembra pa sve do Pravoslavne nove godine, posetioci će imati priliku da prisustvuju bogatom programu za decu i odrasle. Vikendi su namenjeni za nastupe muzičkih bendova i DJ-eve. Za decu tu su radionice, predstave i mnoga iznenađenja, a za gastronome, tu su razni specijaliteti.

„Vreme zimske čarolije je vreme za ljubav, za darivanje, najlepše zimske dane i večeri – poručuju iz Sportskog centra “Mladost“.

Na svakom koraku možete naći čašu kuvanog vina. Da li vam sada zvuči hladno kada čujete – decembarski dani pored Morave?

Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.