Čačak: Više neće biti “divljanja“ vozača, Postavljeni usporivači u Ulici cara Dušana kod OŠ “Vuk Karadžić“

ČAČAK – U Ulici cara Dušana, u zoni pešačkog prelaza između Doma učenika i Osnovne škole “Vuk Karadžić“ postavljeni su usporivači saobraćaja.

„Reč je o usporivačima većih gabarita visine sedam centimetara, kako bi se sprečilo „divljanje“ vozača od parkinga „kod Lovca“ prema gradu. Na ovaj način je nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju podignut na viši nivo na ovoj kritičnoj lokaciji, pre svega kada je u pitanju bezbednost dece, učenika i svih pešaka“ – objašnjavaju iz JP “Gradac“.

Iz ovog preduzeća najavljuju da će i u narednom periodu nastaviti sa ovakvim aktivnostima usmerenim na povećanje bezbednosti učesnika u saobraćaju.

Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.