Čačak: Produžetak klizališne sezone

Svesni činjenice da dosadašnje vremenske prilike nisu pogodovale klizališnoj sezoni u Sportskom centru ‘’Mladost’’ su odlučili da ovaj sadržaj ostane u ponudi posetiocima do 20. februara. Tako će ljubitelji klizanja biti u prilici da uživaju na ledu još dve sedmice.

„Svedoci smo da je prava zima stigla u naš grad tek početkom februara. Iako smo sa klizališnom sezonom startovali po planu, vremenske prilike su nas u velikoj meri omele da održavamo led na način na koji su naši posetioci navikli. S’obzirom da se zimski uslovi najavljuju u narednom periodu odlučili smo da produžimo klizališnu sezonu za dve sedmice, tako da pozivam sve one koji vole da klizaju da u što većem broju dođu i nadoknade ono što su propustili zbog opravdanih razloga u proteklih mesec dana“ – rekao je director SC ‘’Mladost’’ Matija Bratuljević.

Podsećamo da klizalište radi svakog dana u četiri termina od 12, 14, 16 i 18 časova.

IZVOROzonpress
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.