Čačak: Političarima nije mesto na blokadama! Guše narodni bunt

Miloš Obrenović, odbornik u Skupštini grada Čačka, pozvao je političare da se povuku sa gradjanskih protesta. On je njih optužio da time guše gradjanski bunt.

„Narod je izašao na ulice iz straha od posledica koje bi aktivnosti kompanije Rio Tinto mogle da imaju na životnu sredinu. Takodje ih brine Zakon o eksproprijaciji zbog prava gradjana na svoju imovinu. To su ozbiljne teme o kojima treba govoriti i upoznati širu javnost. Pozdravljam predlog da se Zakon o eksproprijaciji vrati Skupštini na razmatranje.

Ono što nikako ne sme da se dogodi, to je da razne stranke i političari privatizuju gradjanske proteste. Imali smo prilike da vidimo prethodnih godina šta se desi kad se političari umešaju u gradjanska posla. Zbog toga pozivam sve stranački motivisane i zlonamerne političare da ostave narod na miru, kako bi gradjani izdejstvovali pobedu za život, za Srbiju!

Pozivam sve strane na prisebnost i pažnju kako ne bi došlo do neželjenih posledica. Nezadovoljstvo treba izraziti na miran i dostojanstven način. Imajmo vere da će se rešenje naći.“

Miloš Obrenović, nezavisni odbornik u Skupštini grada Čačka

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.