Čačak: Mladi bračni parovi dobili krov nad glavom

Grad Čačak učestvuje na konkursima Ministarstva za brigu o selu i na taj način obezbeđuje sredstva za kupovinu seoskih domaćinstava sa okućnicom za mlade bračne parove.

Ovaj put, na taj način kupljene su dve kuće u Zablaću i Kukićima. Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je u ime Grada Čačka potpisao ugovor sa kupcima i prodavcima seoskih kuća sa okućnicom u okviru ovog konkursa.

Ova mera daje dobre rezultate za početak. Konkretan način podrške mladim ljudima da se osamostale i formiraju svoje porodice. Ujedno, mladi se vraćaju na selo što dodatno daje optimizam u borbi za očuvanje naših sela. Pored insfrastrukturnih ulaganja, ovo je još jedna prava mera koja će spasiti naša sela.

Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.