Brnabić: Sednica Kriznog štaba najverovatnije u četvrtak

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je izjavila da će sednica Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19 biti održana najverovatnije sutra i najavila oštrije mere. Premijerka je time potvrdila ranije pisanje Nova.rs. Ona je objasnila da je sednica odložena jer je želela da se razgovara o svim merama i da to ne bude samo na Kriznom štabu.

Ona je objasnila da je sednica odložena jer je želela da se razgovara o svim merama i da to ne bude samo na Kriznom štabu.

Da na Kriznom štabu samo donesemo odluku koja je ranije odgovorena i da vidimo logistički kako sve to da izvedemo, rekla je ona.

Mi ćemo pooštriti neke mere, videćemo u kojoj meri koliko i šta može da da rezultate. Ali ponavljam, država nikome nije ni otac ni majka. Odrasli ljudi imaju odgovornost da brinu o sebi i bližnjima. To što možda radi kafić ne znači da svi treba da idemo u kafić. To je zaista individualna odgovornost, rekla je Brnabić.

Ona je dodala da to što se “na taj način i toliko bavimo vakcinacijom jeste najbolja mera”.

IZVORnova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.