Brnabić: Cilj Belivukovog iskaza je rušenje Vučića

Izvor: N1

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je cilj iskaza osumnjičenog vođe kriminalne grupe Veljka Belivuka rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića „po svaku cenu“, za šta je kao „partner prihvatljiv psihopata i koljač“.

Ogromna je nervoza, jer se vidi odlučnost države u borbi koju je Vučić pokrenuo protiv ove kriminalne grupe, jedne od najgorih koju smo videli na ovim prostorima, rekla je Brnabić za TV Pink.

Prema njenim rečima „uvek ista plejada likova iz dela opozicije, tajkunske, njihovih medija i dela nevladinih organizacija traže da Vučić podnese ostavku“, što je „licemerje“.

U kojoj bi normalnoj državi predsednik dao ostavku što ga takva osoba, psihopata i koljač napada, istakla je Brnabić, koja je rekla i da tajkunska opozicija ne preza ni od čega da sruši Vučića.

Ona je dodala da se „pravi atmosfera u kojoj je potpuno u redu da se Vučiću nešto desi“, navodeći da je uvek isti „scenario po kojem se Vučić, njegov brat Andrej i sin Danilo dehumanizuju“.

Kako je navela, ponosna što je među pet ličnosti koje je Belivuk napao u tom iskazu, što je „kompliment“ da dobro radi, ali u kojem je neke „direktno štitio, kao Dijanu Hrkalović“.

Brnabić je navela da Vučića iz dela opozicije napadaju za sve loše, „za ubistvo Olivera Ivanovića, smrt ljudi ih helikoptera, za svaki gol koji se da u našem prvenstvu“.

Pitam se kako nađe snagu da svako jutro ustane i radi svoj posao i to na taj način da Srbija bude jedna od najuspešnijih u ekonomiji u Evropi, rekla je Brnabić.

Ona je navela i da je šef Belikuvu Radoje Zvicer, za kojeg je rekla da takođe ima svog šefa i upitala kao je moguće da u „malenoj Crnoj Gori njegov klan naraste do takve moći“.

IZVORBeta / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

1 KOMENTAR

Comments are closed.