BEOGRAD: Sedmoro dece zadobilo opekotine u eksploziji u baraci

Osam osoba, među kojima je sedmoro dece, povređeno je u eksploziji koja je izbila oko 16.30 sati na uglu ulica Milorada Jovanovića i Galipoljske, u beogradskoj opštini Čukarica. Prema prvim informacijama, jedno dete ima 15, a ostala od tri do šest godina, a zasad nije poznat stepen opekotina.

Kako javlja portal Nova.rs, deca su zbrinuta su na Dečijoj klinici u Tiršovoj, dok je povređena odrasla osoba, nakon dijagnostike u Urgentnom, prebačen na Kliniku za opekotine.

Eksplozija se dogodila u romskom naselju, na području opštine Čukarica, a svi povređeni bili su, u momentu eksplozije, u jednoj baraci smeštenoj ispod dalekovoda.

Navodno, baraka za stanovanje je ispod dalekovoda, pa je najverovatniji uzrok eksplozije strujni luk od dalekovoda.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.