Aktivista SNS pretio članu DS u Majuru

Filip Tršić, član Demokratske stranke u Majuru kod Šapca, tvrdi da je danas napadnut od strane aktiviste Srpske napredne stranke (SNS) Miloša Arsenovića. Tršić u razgovoru za portal Nova.rs ističe da mu je Arsenović došao ispred kuće i pretio njegovoj porodici zbog navoda koje je iznosio o Srpskoj naprednoj stranci.

Tršić navodi da ga je pomenuti aktivista SNS, inače zaposlen u Komunalnom preduzeću, najpre presreo automobilom, a potom mu došao ispred kuće.

Nikakav sukob nismo imali. On me presreo kolima i tražio konflikt, međutim, ja sam ga iskulirao i otišao kući. Posle mi je došao pred kuću, iz čista mira. Ja sam izašao i pitao šta želi od mene, na šta mi je on rekao: “Šta si umislio, što kritikuješ lokalnu vlast, što pričaš o nekim stvarima o kojima ne bi trebalo!” Pominjao je neku kupovinu glasova o kojoj sam ja svojevremeno izvestio javnost, kada sam objavio snimak na kome se čuje kako nude jednom čoveku da mu izbrišu dug za struju, u zamenu da njegova porodica glasa za SNS, kaže Tršić.

Tršić navodi i da je o svemu obavestio policiju.

Ja se njih ne plašim, ali se plašim za svoju porodicu. Rekao mi je da pazim šta pričam, jer imam porodicu. Stalno sam na putu, verenica i majka su mi same. O svemu sam obavestio policiju, koja je izašla na teren, kaže on.

Kako dodaje, on je zatražio od policije da ga alkotestira, međutim, oni nisu pristali.

Rekli su mu samo da ide kući pešaka. Ovo je stvarno nemoguće, zar ovakve stvari da se dešavaju, kaže Tršić.

IZVORNova.rs / Tanja Milovanović
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.