Karatisti kluba “Nemanja” osvojili 36 medalja

Karatisti kluba “Nemanja”, svoju takmičarsku sezonu, započeli su turnirom “XX Kraljevački pobednik”, u organizaciji Karate kluba “Reikon”.
Takmičenje je okupilo 42 kluba, sa preko 500 takmičara. Ispred kluba, nastupilo je 33 takmičara, a u svoj grad, doneli su 36 medalja, 10 zlatnih, 10 srebrnih i 16 bronzanih.

Karate klub “Nemanja” je poneo i dve velike titule sa ovog turnira, a to je pehar kao najmasovniji klub i pehar kao najuspešniji klub, među 500 takmičara, u generalnom plasmanu, na osnovu osvojenih medalja.

Zlatna odličja sa turnira, poneli su:

Dragan Božić, borbe;
Nikola Matović, kate;
David Glišić, kate;
Anja Stajić, kate;
Nađa Šijaković, kate;
Đurđa Čkonjević, kate;
Milica Lazarević, kate;
Una Stajić, kate;
Elena Antonijević, kate;
Dunja Ilić, kate.

Srebrna odličja, poneli su:

Dragan Božić, kate;
Iskra Rakonjac, kate;
Vuk Todorović, kate;
Una Dramićanin, kate;
Luka Todorović, kate;
Viktor Novaković, kate;
Milica Nikolić, kate;
Dunja Poleksić, kate;
Stefan Radovanović, kate;
Nina Čuljević, kate.

Bronzana odličja, poneli su:

Stefan Vasilijević, kate;
Iskra Rakonjac, borbe;
Pavle Đokanović, kate;
Đorđe Mihailović, kate;
Natalija Bogdanović, kate;
Katarina Nedović, kate;
Dragan Radovanović, kate;
Lena Drašković, kate;
Lazar Vasilijević, kate;
Uroš Kaplanović, kate;
Lazar Pumpalović, kate;
Anđela Mitrović, kate;
Stefan Bojović, kate.

Kata tim, u sastavu, Una Dramićanin, Nađa Šijaković i Una Stajić, su osvojile bronzano odličje.

Bez medalje, ali ne manje bitni, ostali su Marija Zečević i Aleksandar Živković, što je dokaz jake konkurencije i gde nijanse preovladavaju.

Trener kluba, Marija Raičković iskazuje zahvalnost organizatoru na pozivu, smatra da su njeni takmičari itekako opravdali njena očekivanja, sam poziv i dodaje:”Moram pre svega, da pohvalim članove, koji su prvi put nastupali na takmičenju i koji su ostvarili odlične rezultate, pored treme i svega što prati jednog takmičara. Apsolutno mogu reći, da sam ponosna na svakog člana, jer su u nedelju, zaista opravdali moja očekivanja, sve ono što radimo kroz treninge. Ponos je imati takvu decu, gde stojiš kraj tatamija i ponosno gledaš kako dominiraju u svojim disciplinama. Pokazali smo pravi sportski kodeks ponašanja, kao i uvek i ostali dosledni da kvalitet uvek nađe pravi put ka vrhu, a mislim da smo se baš istakli i dokazali ko je i kako KK “Nemanja” ostvaruje rezultate, koračajući pravim, sportskim putem. Dva pehara koja smo osvojili su samo kruna našeg rada, ljubavi i istrajnosti. Pored njihovog osmeha, suza radosnica, kao trener, osećam da smo ovim rezultatima ime kluba, kao i ime trenera Zorane, predstavili, još jednom na najbolji mogući način, dostojno, kao što bi svaki sportista trebao da bude. Hvala roditeljima koji prate svoju decu i koji su nam bili podrška sa tribina. Mi nastavljamo dalje, gde nas krajem meseca očekuje I kolo Lige kvalifikacija, a i polaganje za zvanja. U ovoj godini, slavimo veliki jubilej, 20 godina postojanja kluba, a mislim da smo sa ovim turnirom odlično započeli godinu koja je pred nama”, završava Marija.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.