ŽURILI DA STIGNU PRE POLICIJSKOG ČASA? Poginula dva brata

Ilustracija, Foto: GULIVER/GETTY IMAGES/ISTOCK / GETTY IMAGES PLUS/KADMY

Braća D. A. (32) i M. V. (22) stradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15.50 dogodila u naselju Rucka, kod Umke.

Nesrećni mladići podlegli su povredama na licu mesta, nakon što se njihovo vozilo u punoj brzini zakucalo u električni stub.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, braća su se kretala iz pravca Rucke ka Maloj Moštanici. Iz zasada neutvrđenih razloga, vozač automobila marke BMW izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Tom prilikom, vozilo se zakucalo u banderu.

Automobil se pri velikoj brzini popeo na dva točka i udario u stub električne energije, a dva brata izdahnula su na mestu. Na mestu stravičnog prizora morale su da intervenišu i ekipe vatrogasaca, koje su sekle vozilo ne bi li iz njega izvukle tela dva mladića, pišu „Večernje novosti“

Prema pisanju pojedinih medija, mladići su žurili da stignu kući pre početka policijskog časa, kao i da je uzrok tragedije neprilagođena brzina.

Prema nezvaničnim informacijama, D. A. i M. V. su braća po majci.

IZVORMondo.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.