U zgradi kasarne u Krčagovu počela sa radom firma Interface Pro

Užice, Krčagovo – Zgrada kasarne u Krčagovu juče je dobila nove stanare u vidu zaposlenih u novootvorenoj firmi Interface Pro.„Kada je u pitanju dolazak u Užice uspešnih biznismena i otvaranje novih radnih mesta naša posvećenost i rad konačno počinje da daje rezultate.

Nekolimo poslednjih godina, mi u Gradskoj upravi, trpeli smo kritike, iako većina Užičana ne zna koliko smo energije uložili u to da neko ko je uspešan u biznisu u svetu, dođe u Užice, 200 km od autoputa. Svetski biznismen a pre svega Užičanin, gospodin Dejan Stojić je prepoznao svoje Užice kao dobru destinaciju za biznis. Dejan je čovek koji je uspeo sa biznisom u Americi ali i čovek koji je sačuvao privrženost svom Užicu a to najbolje pokazuje i činjenica da 12 mladih Užičana ovde imaju šansu da se u okviru firme Interface Pro bave biznisom koji je svetskog formata da steknu svetska iskustva kada je u pitanju biznis i da zarade novac koji je iznad proseka u našoj zemlji“, rekao je gradonačelnik Užica Tihomir Petković i dodao „meni je veoma drago što smo i ovaj deo grada uspeli da stavimo u najbolju moguću funkciju. Grad Užice je uložio oko 50 000 evra u parterno uređenje i opremanje unutrašnjosti prostorija kasarne gde će firma Interface Pro poslovati“.

Opširnije u prilogu:

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.