Zbog đaka i mokrih kolovoza danas sporiji saobraćaj

Početak školske godine doneo je i uobičajeno pojačan saobraćaj unutar gradova zbog čega vozače očekuje usporena vožnja na pojednim prilaznim putevima većim gradskim centrima, saopštava AMSS.

Prvi dani u septembru donose promenu vremena, zahlađenje i povremenu kišu koja će pored mokrih kolovoza u pojedinim krajevima Srbije usloviti češte odrone koji stvaraju veliku opasnost u vožnji, posebno ukoliko brzina nije prilagođena, zato je potrebno voziti oprezno i sporije.

Još jedan razlog za pažljivijom vožnjom je i niska oblačnost koja smanjuje vidljivost i dodatno usporava saobraćaj preko planinskih prevoja, a sa maglom i sumaglicom treba računati na putevima koji vode pored reka i po kotlinama.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja na našim graničim prelazima su do 30 minuta.

Izvor: Blic

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.