Završetak uspešne kupališne sezone

Čačak – Kako je i planirano kupališna sezona na gradskoj plaži i bazenima je zvanično okončna u nedelju 3.septembra. Danas su u jutarnjim časovima podignute ustave na brani, čime je ispražnjeno jezero. Ujedno su počeli i radovi na “zazimljavanju“ gradskog bazena.

Foto: SC Mladost

“Kupališna sezona svake godine traje od polovine juna do početka septembra. Kada se osvrnemo na predhodnih dva i po meseca po svim parametrima možemo kupališnu sezonu oceniti kao veoma uspešnu. Najbitniji segment je na polju bezbednosti i tu nismo imali većih problema, kako na bazenima, tako i na gradskoj plaži. Takođe možemo biti veoma zadovoljni brojem posetilaca, ali i njihovim ponašanjem, odnosno poštovanjem kućnog reda na kupalištima. Koristim priliku da se zahvalim svim posetiocima na korektnom ponašanju i poverenju, za koje se nadam da smo ga u potpunosti opravdli. Takođe ističem zadovoljstvo radom zaposlenih radnika SC Mladost, ali i spasilačke, redarske i medicinske službe, jer su svi oni dali maksimalan doprinos uspešnoj sezoni“ – rekao je vd direktora SC Mladost Miloš Stevanić.

    Foto: SC Mladost 

Ovako uspešnoj sezoni i broju posetilaca je svakako pogodovalo izuzetno toplo vreme tokom leta. Bazene je posetilo preko 50 hiljada kupača, dok se i broj posetilaca gradske plaže može meriti u desetinama hiljada naših sugrađana i gostiju iz drugih gradova.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.