Zaposlenima u MUP, BIA i Odbrani 10 odsto veće plate

Zaposleni u MUP, BIA i Miistarstvu odbrane od naredne godine biće povećane plate za 10 odsto, dogovorili su danas ministri Nebojša Stefanović, Aleksandar Vulin i direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić.

Stefanović, Vulin i Gašić su razgovarali o unapređenju položaja svih pripadnika bezbednosnih službi i dogovorili da će ove tri institucije, uz podršku Vlade Srbije, ući u zajednički projekat izradnje stanova za pripadnike policije, vojske i BIA.

„Nakon razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o položaju pripadnika policije, vojske i BIA, došli smo do rešenja koje je predsednik podržao, a to je da se pripadnicima ove tri važne državne institucije, koje se brinu o bezbednosti građana Srbije, podignu plate u narednoj godini za 10 odsto“, istakao je ministar Stefanović, saopšteno je iz MUP-a.

Ministar je kazao da je na sastanku bilo reči i o tome kako može da se doprinese da život pripadnika ovih bezbednosnih službi, koje obavljaju najznačajnije dužnosti za Srbiju, bude što kvalitetniji.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.