Zapadna Srbija: Unapređenje kvaliteta nastave prioriteti viskoobrazovnih ustanova u Moravičkom i Zlatiborskom okrugu (VIDEO)

Fakulteti i visoke škole na području Moravičkog i Zlatiborskog okruga kroz međusobnu saradnju značajno unapređuju kvalitet nastave. Oni zajedničkim aktivnostima i sugestijama pokušavaju da unaprede i zakone iz oblasti visokog obrazovanja. Na ovu temu je održana i konferencija na Visokoj školi tehničkih strukovnih studija danas u Čačku. S druge strane unapređenje nastavnih učila se realizuje i kroz podršku međunarodnih donatora, kao što je to slučaj sa programom Erazmus kojim je obezbeđena računarska oprema na čačanskom Tehničkom fakultetu. I dok je danas u Čačku bilo radno na visokoškolskim ustanovama, u Užicu je bilo svečano jer je promovisana još jedna generacija diplomaca na Viskoj poslovno tehničkoj školi.

Opširnije u prilogu…

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.