VULIN: Ovo je pokušaj državnog udara

Foto: Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je večeras za televiziju Pink da ovo što se događa drugo veče u Beogradu nisu protesti protiv mera Kriznog štaba u borbi protiv korona virusa, već pokušaj državnog udara.

Svi neprijatelji Srbije su srećni večeras, gledati centar Beograda, Novog sada, kako gore, kako se napada srpska policija, sugrađani, uništavati sve u ovoj zemlji, može da obraduje samo neprijatelje Srbije, rekao je Vulin u
telefonskom uključenju.

Od srpskih vlasti se traži da se skloni i da dopusti da razne siledžije, fašisti, ekstremiti pokušaju da preuzmu vlast bez izbora, dodao je Vulin i ponovio da skupovi nemaju nikakav drugi cilj osim nasilja i pokušaja državnog udara.

Vulin je rekao da ovo što se većeras događa ispred Doma Narodne skupštine nije ništa drugo do pokušaj izazivanja građanskog rata.

Država Srbija će pobediti, država mora da pobedi, sačuvaćemo vladavinu zakona, vladavinu prava i sila zakona mora da pobedi nasilje, zaključio je Vulin.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.