VUČIĆ VEČERAS O NOVIM MERAMA U BEOGRADU: Moguće i potpuno zatvaranje grada

FOTO: Srpska Cafe

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras će objaviti nove mere za Beograd povodom pogoršanja epidemiološke situacije u glavnom gradu, saznaje „Blic“.

Vučić bi nove mere trebalo da saopšti večeras na RTS-u, gde gostuje nakon sastanka Kriznog štaba.

Kako je Blicu nezvanično potvrđeno, razmišlja se o ponovnom uvođenju policijskog časa u večernjim časovima, ili, što je daleko verovatnije, o potpunom zatvaranju Beograda, što će značiti zabranu ulaska u grad i izlaska iz grada.

Podsećamo, juče je na korona virus je testirano 8.626 osoba, 272 bilo je pozitivno, a četiri osobe su preminule. Juče je zabeležen i najveći skok broja pacijenata na respisratorima – sa 42 na 73. Najveći broj zaraženih korona virusom je iz Beograda.

IZVORBlic
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.