Vučić se u 15 časova opet obraća građanima

Foto: Printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas naciji, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Navodi se da će se Vučić obratiti u 15 sati, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Vučić se i juče obraćao naciji kada je najavio zabranu svakog okupljanja više od pet ljudi u zatvorenom i otvorenom prostoru, a od petka do ponedeljka i policijski čas u Beogradu.

Posle toga usledilo je okupljanje građana ispred Skupštine Srbije i negodovanje zbog tih mera. Tokom protesta došlo je i do sukoba sa policijom i nereda. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova je saopšteno da su povređena 43 policajca, 17 civila, a 23 osobe su privedene.

IZVORSputnik
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.