VUČIĆ BRANIO BRATA: Andrej nema ni ar placa u Vojvodini

Foto: Printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da njegov brat, Andrej Vučić, nije vlasnik zemljišta u Vojvodini.

U pojedinim tajkunskim listovima govori se kako je moj brat vlasnik svog zemljišta u Vojvodini, kako kupuje latifundije, a on nema plac ni od jednog ara nigde u Vojvodini, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara povodom novih kampanja protiv članova njegove porodice.

On je zamolio one koji su te informacije objavili da ga odvedu na jedan plac njegovog brata bilo gde u Vojvodini.

I naravno me nikada neće odvesti nigde, jer tako nešto ne postoji. Jedna od milion laži za koju su mislili da ako je hiljadu puta ponove da može da prođe, naveo je Vučić.

Kaže da njegovi politički protivnici polaze od sebe, jer, dodaje, znaju šta su radili dok su bili na vlasti i sada zamišljaju kako bi oni krali.

I onda to kako bi oni krali projektuju na neke druge, normalne, pristojne, poštene ljude, koji samo hoće napredak Srbije, zaključio je Vučić.

IZVORTanjug / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.