Vozio 226 km/h na auto-putu kod Beograda, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Ilustracija, Foto: N1

Pripadnici MUP-a Srbije podneli su krivičnu prijavu protiv tridesetčetvorogodišnjeg vozača koji je upravljao automobilom pod uticajem psihoaktivnih supstanci brzinom 226 kilometara na čas, na delu puta između Šida i Beograda gde je brzina ograničena na 80 kilometara na čas, saopštio je MUP.

Kako se navodi, prilikom kontrole takozvanim „presretačem“, policija je zaustavila ‘audi’ u kojem je bio taj muškarac koji je vozio gotovo tri puta brže od ograničenja.

S obzirom da je utvrdjeno da je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, on je zadržan i u policiji 12 časova.

Prekršajni sud osudio ga je na kaznu rada u javnom interesu od 256 časova, novčano u iznosu 140.000 dinara, sa 23 kaznena poena, a takodje mu je oduzeta dozvola u narednih 12 meseci.

IZVORN1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.