VESIĆ TUŽI VLADIKU GRIGORIJA: Tvrdi da je vladika podstrekavao na njegovo ubistvo

Goran Vesić i vladika Grigorije, Foto: Nemanja Jovanović / Nova.rs / Zoran Lončarević

Advokatska kancelarija „Aleksić sa saradnicima“ podneće u ime Gorana Vesića krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu protiv vladike Grigorija, zbog „osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u podstrekavanju“, objavio je danas Vesić na svom Fesjbuk profilu.

On je naveo da će prijava protiv Grigorija, sa svetovnim imenom Mladen Durić, biti podneta Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom teksta u listu “Danas”, pod nazivom “Vesić tvrdi da mu Grigorije preti ubistvom”, koji je objavljen danas.

Preko diplomatsko konzularnog predstavništva SR Nemačke u Beogradu obavestićemo nadležno nemačko državno tužilaštvo u Diseldorfu o osnovima sumnje protiv imenovanog, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda na Fejsbuku.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.