Velimir Ilić pozvao opoziciju da se ujedini

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da bi opozicione liste za beogradske izbore trebalo da se ujedine i podrže one koji su najjači među njima.

On je istakao da je Beograd veoma važan za Srbiju i da mora da stvori novu politiku, organizaciju, koja će krenuti ka putevima koji će biti značajni za Srbiju, a „ne da budu značajni za neke u okruženju“.

Ilić je ponovio da će Nova Srbija podržati Aleksandra Šapića i pozvao sve koji neće glasati za Šapića da glasaju za Đilasa, jer kako je naveo, rasipanje glasova na druge stranke, za koje su male šanse da će preći cenzus, predstavja veliki rizik.
Blic

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.