„UZMI RAČUN I POBEDI“ Nagradni fond dupliran, Vlada deli neverovatno vredne nagrade

U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” biće podeljeno 100 putničkih automobila, dvostruko više nego prošle godine, otkriva “Alo!”.

foto: Mondo/Stefan Stojanović

Kako saznaje „Alo“, Vlada Srbije odlučila je na sednici 23. januara ove godine da se između ostalih vrednih nagrada, učesnicima nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” podeli ni manje ni više nego 100 putničkih automobila, a Republička direkcija za imovinu dobila je zadatak da najkasnije do 12. februara obezbedi ganc nova vozila za one najsrećnije.

O kojim automobilima je reč još nije poznato, ali da priređivač nagradne igre ne sedi skrštenih ruku i da reči premijerke Ane Brnabić da će nagradni fond biti dupliran u odnosu na prošlu godinu nisu samo “obećanje ludom radovanje” potvrdili su i u Republičkoj direkciji za imovinu, koja treba da obezbedi nove četvorotočkaše za najsrećnije.

– Aktom Vlade od 23. januara 2018. godine, odlučeno je da se u cilju podizanja poreske kulture i svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije organizuje Nagradna igra ,,Uzmi račun i pobedi 2018“ u dva kruga, a od strane priređivača, Vlade, Direkcija je zadužena da pribavi u javnu svojinu, između ostalog, za formiranje dela nagradnog fonda, 100 automobila – kažu u Direkciji.

Ove godine, očekuje se da nagradni fond bude oko 270 miliona dinara. Priređivač nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” 2018. je Vlada Republike Srbije i organizuje se pod pokroviteljstvom premijerke Ane Brnabić u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u Savezu za fer konkurenciju. Tokom trajanja dva kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, paralelno će teći takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova. Kako bi svi imali podjednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe – male, srednje i velike. Svaka od takmičarskih grupa imaće po tri pobednika.

Podsećamo, tokom prošle godine u nagradnoj igri koja je “zaludela celu Srbiju” učestvovalo je 8,5 miliona koverata, podeljeno je 735 nagrada, od toga 50 automobila fijat 500 L, a ukupan nagradni fond iznosio 135 miliona dinara.

Brojke

– 2 kruga imaće nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“

– 23.000 evra dobiće devet najaktivnijih lokalnih samouprava

– 40 odsto građana učestvovalo prošle godine u nagradnoj igri

Činjenice

– Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije

– U jedan koverat treba spakovati 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom (“slipova“), minimalne vrednosti od 100 dinara ne starijih od 01. januara 2018.

– Poštarina je besplatna i broj koverata koji jedan učesnik može da pošalje nije ograničen

– Koverte se mogu predati na šalterima svih filijala Pošte Srbije, odakle će ih Pošta Srbije dostaviti priređivaču.

– Na prednjoj strani koverte treba upisati „UZMI RAČUN I POBEDI 2018“

– Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon

– Slanje koverata počinje 1. februara 2018. – Sve koverte koje budu prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom krugu.

– Fiskalni računi i slipovi ne smeju se mešati
Alo

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.