Uspešan start AK „ČAAK“ u novoj sezoni

U nedelju, 11. februara, u Košutnjaku je održan tradicionalni međunarodni 51. „Beli kros“, u organizaciji AK „21. MAJ“. Učešće velikog broja takmičara država iz regiona, kao i najboljih takmičara AK „ČAAK“ ovom krosu daje poseban značaj.

Takmičarka AK „ČAAK“ Iva Zelenović (2006) je prva nastupila i u jakoj konkurenciji, u trci mlađih pionirki na 1000 metara zauzela 3. mesto.

U trci pionira na 1000 metara Ognjen Nikolić je zauzeo odlično 3. mesto.

Sanja Đoković je pobedila u trci mlađih juniorki na 3000 metara.

Posle osvajanja medalja na „Ibarskom krosu“(Sanja Đoković i Ivica Prelić), uspešnog nastupa Ivane Ilić na prvenstvu Srbije za starije juniore/ke i osvajanja srebrne i bronzane medalje na 200 metara i 60 metara, Ivana Ilić je još jednom potvrdila svoj talenat.

Članovi AK „ČAAK“ su imali dobar nastup i na tradicionalnoj „Svetosavskoj“ trci u Valjevu gde su: Vasilije Matković u trci drugih razreda zauzeo 3. mesto, Marjan Milovanković u trci dečaka rođenih 2005. godine zauzeo 1. mesto, u istoj trci Ivica Prelić je zauzeo 3. mesto, Ognjen Nikolić je u trci pionira zauzeo 1. mesto kao i Sanja Đoković, ali u trci juniorki.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.