Upao u kuću i pucao na ukućane

Priboj – Kako nezvanično saznajemo u Prbojskoj Banji tokom noći došlo je do pucnjave u kojoj je jedno lice izgubilo život dok su četiri osobe sa povredama zbrinute u Dom zdravlja od kojih su dve životno ugrožene. Naime, muškarac srednjih godina upao je u kuću kod bivše supruge nakon čega je pucao u nju i ostale ukućane koji su se zatekli tu. Tom prilikom povređene su tri žene i jedan muškarac. Nakon što je završio svoj krvavi pir napadaač je izvršio samoubistvo.
U Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju nam je rečeno da se tokom noći dogodila tragedija međutim i to da oni nisu nadležni za ovaj slučaj već je to Više javno tužilaštvo u Užicu.

TV Lav Plus

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.