Umro vlasnik Puteva Užice i hotela Palisad na Zlatiboru

Vasilije Mićić, Foto: Privatna arhiva

Od posledica korone u Moskvi je preminuo srpski privrednik Vasilije Mićić, vlasnik Puteva Užice.

Poznati srpski privrednik i graditelj, vlasnik preduzeća Putevi Užice i hotela Palisad na Zlatiboru, Vasilije Mićić (76) izgubio je danas u Moskvi bitku sa koronavirusom. Iako su ga, kako naš portal saznaje lečili najbolji ruski lekari, Mićić je pre sedam dana dospeo na respirator koji ga je do danas održavao u životu.

Mićić je u Rusiji živeo poslednjih skoro trideset godina. Užički Putevi na čijem je čelu stajao ovaj čovek, realizovali su brojne značajne građevinske projekte širom Srbije, a ponajviše u njenom zapadnom delu. U Rusiji si izgradili milione kvadrata najznačajnijih objekata među kojima su i rezidencije dva ruska predsednika. Putina i Jeljcina.

IZVORSlavica Panić / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.