UHAPŠENI MAJKA I SIN: Nakon hapšenja tukli načelnika policije

Foto: Direkt.rs

D.I. (51) i njen sin J.I. uhapšeni su u Majdanpeku zbog posedovanja marihuane i pištolja, ali i zbog fizičkog napada na načelnika policije. Njih dvoje su usred stanice tukli pomenutog policajca.

Policija je kod J.I. pronašla oko 60 grama marihuane, i pištolj. On je priveden, a onda je u prostorije PS došla D.I. koja je šutnula i udarala načelnika. Umešao se i J.I. koji je stvarima sa stola gađao prvog čoveka policije u Majdanpeku, saopštava MUP.

Majka i sin su privedeni. J.I. je zaradio tri prijave – zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u pomet opojnih droga, napada na službeno lice i nedozvoljenog držanja oružja. Majka je dobila krivičnu prijavu zbog napada na policajca.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.