Uhapšene četiri osobe, pronađena oprema za lažne PCR testove i novac

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su četiri osobe i prilikom pretresa stana u Banjaluci pronašli su i oduzeli opremu za falsifikovanje novca i PCR testova, kao i falsifikovan novac, pečate i druge razne falsifikovane predmete.

Privedeni su M. P, N. Ć. i R. M. zbog sumnje da su počinili krivična dela.

„Nezavisne“ pišu da se radi o B.P., M.P., N.Ć. i R.M.

Oduzeto je više falsifikovanih novčanica u apoenima od 100 KM i 10 KM, više falsifikovanih pečata, razne vrste falsifikovanih dokumenata kao što su nalazi „PCR COVID“ testova, dokumenti za dobijanje kredita, uverenja.

Među oduzetim stvarima su i potvrde o zaposlenju, potvrde o visini mesečnih primanja, mesečne karte, uverenja o prebivalištu, falsifikovane lične karte, UV lampe, oprema za falsifikovanje, laserski štampači, laserska gravika, razne hemikalije, precizna vaga, oprema za konzumiranje narkotika, 13 SIM kartica, više nosača za SIM kartice, sredstvo za falsifikovanje pečata, vosak i nalepnice za notarske ugovore, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih dela.

Sve aktivnosti u okviru ovog predmeta preduzete su pod nadzorom Tužilaštva BiH, a po naredbama Suda BiH.

IZVORN1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.