UHAPŠEN SVEŠTENIK U CRNOJ GORI: Plaća kaznu od 4.500 evra zbog kršenja mera Vlade

Foto: AFP/Savo Prelević

Sveštenik Srpske pravoslavne crkve Siniša Smiljić, uhapšen u Crnoj Gori zbog kršenja zabrane međugradskog saobraćaja, sklopio je sporazum o priznanju krivice prema kojem će platiti kaznu od 4.500 evra.

Smiljić (38), državljanin Bosne i Hercegovine s privremenim boravkom u Ulcinju, postigao je sporazum s tužilaštvom Crne Gore koji je sud prihvatio. Presuda koju je sud doneo na osnovu sporazuma odmah je postala pravosnažna.

On je juče uhapšen i protiv njega podneta je prijava za krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Crnogorska policija je saopštila da je u mestu Berislavci „kontrolisala Smiljića koji je upravljao vozilom marke Tojota kada je utvrđeno da je prekršio privremenu meru zabrane međugradskog saobraćaja„, dolaskom u Podgoricu iz Ulcinja.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.