UHAPŠEN JER JE UCENJIVAO BIVŠU: Posedovao njene golišave slike

Foto: Direkt.rs

M. N. (31) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je ženi (38) s kojom je navodno bio u vezi slao preteće poruke preko Fejsbuka, zahtevajući da mu isplati 2.000 evra kako njenoj porodici ne bi poslao njene golišave snimke i fotografije.

Policija je uhapsila osumnjičenog nakon što mu je žrtva predala novac u jednom lokalu u Beogradu.

Sumnja se da je M. N. sa ženom bio u tajnoj vezi, tokom koje ju je fotografisao i snimao nagu. Pakao za nju počeo je u martu, kada je M. N. počeo sa ucenama.

Slao joj je uznemirujuće poruke, upozoravajući je da će eksplicitne fotografije i snimke proslediti njenoj porodici, objašnjava izvor i dodaje da je žrtva odlučila da sve prijavi policiji.

U dogovoru s policijom ona je zakazala sastanak s bivšim. Sreli su se i ona mu je dala obeležen novac, a po izlasku iz lokala dočekala ga je policija, kaže sagovornik.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

IZVORKurir
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.