Ubio mladića zbog pesme

Foto: Direkt.rs

Policija je uhapsila Dominika D. (51) i još tri muškarca koji se sumnjiče da su tokom vikenda učestvovali u tuči u kojoj je ubijen Marko Đurić (28) iz Prnjavora, a prema pisanju medija, sumnja se da je mladić kobne večeri ubijen zbog svađe oko muzike.

Prema pisanju portala Kurir, Đurić je ubijen u kafani “Dominik i Mirjana” u selu Grabovac kod Trstenika i to zbog svađe oko muzike. Navodno, najpre je došlo do svađe između ubijenog mladića i osumnjičenih, koja je ubrzo kulminirala u zločin. Sumnja se da su mladići u trenutku zločina bili pod dejstvom alkohola.

Marko je došao na sedeljku iz susednog Prnjavora. Posle ponoći ostalo je manje društvance uz muziku. Marko je želeo da promeni pesmu, bio je navodno pripit, pa je glasno protestovao. To je privuklo pažnju vlasnika kafane Dominika, pa je pokušao da ga smiri. Ne znam ko je prvi podigao ruku, ali su se najpre svađali. Kada je počelo koškanje, pritrčali su momci iz obezbeđenja. Gurali su se, rušili inventar, pesničili, dok Marka nisu izgurali iz kafane. Nisam video trenutak kada su ga bacili sa izlaza, ali je leteo niz stepenice, tako da je bio mrtav kad je udario glavom o beton, ispričao je sagovornik tog portala.

Sem Dominika D. zbog zločina su uhapšeni i pripadnici obezbeđenja te kafane Andrijana D. (53), Milana R. (30) i Gorana K. (49).

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva telo je odneto na obdukciju. Svim osumnjičenima određeno je zadržavanje do 48 sati.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.