U Crnoj Gori ukidanje policijskog časa za Božićne i novogodišnje praznike

Naredbama crnogorskog Ministarstva zdravlja za sprečavanje širenja koronavirusa potvrđeno je da se ukida policjiski čas, i za vreme Božićnih i novogodišnjih praznika neće biti zabrane kretanja u večernjim satima, prenose Vijesti.

Naredba o izmenama prethodnih privremenih mera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog koronavirusa objavljena je u sredu u Službenom listu.

Predviđeno je da se ukida policijski čas, koji počinje od 22 sata do pet sati idućeg dana, od 22 sata 24. decembra do pet sati 25. decembra, od 22 sata 31. decembra do pet sati 2. januara 2021. godine i od 22 sata 5. januara do 5 sati 7. januara.

U Naredbi o izmenama mera se navodi da se briše mera da se za novogodišnje i Božićne praznike zabranjuje međugradski saobraćaj.

Fitnes centri mogu sada da rade do 20 časova. Na snazi ostaje zabrana međugradskog saobraćaja za dane vikenda, od petka u 22 sata do ponedeljka u pet sati.

IZVORN1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.