U Čačku troje ljudi preminulo od korone

Od posledica zaraze koronavirusom u čačanskoj bolnici su preminula su tri pacijenta, jedan iz Ivanjice i dva iz Čačka, rečeno je danas na konferenciji za novinare Radnog tima za praćenje epidemije. Na svim odeljenjima te zdravstvene ustanove hospitalizovano je ukupno 76 bolesnika.

Kako su naveli iz ovog tela, u protekla 24 časa primljena su dva lica, a u respiratornom centru, gde su hospitalizovani pacijenti sa teškom kliničkom slikom, tri osobe su priključena na mehaničku ventilaciju.

U istom vremenskom periodu u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije pregledano je 20 pacijenata, a na kućno lečenje otpušteno je njih četvoro.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.