U ČAČKU RASTE BROJ ZARAŽENIH: 20 novoobolelih od koronavirusa

Od pristiglih 71 uzorka, u Moravičkom okrugu potvrđen je još 21 pozitivan slučaj korona virusa, od čega je inficirano 20 lica iz Čačka i jedno iz Gornjeg Milanovca.

U bolnici je trenutno hospitalizovano 88 pacijenata, od kojih je četiri na respiratoru, a dva pacijenta su hitno transportovana za Beograd, zbog teške kliničke slike. Dete koje je sa simptomima korona virusa primljeno u bolnicu je stabilno, a njegov rezulatat se i dalje čeka, izjavio je za RINU, dr Miroslav Sretenović, direktor Opšte bolnice u Čačku.

Još uvek se čekaju rezultati za 132 uzorka koji su poslati prethodnih dana, a danas će u laboratoriji „Vatreno oko“ u Beogradu biti poslato još 52 uzorka.

IZVORRINA
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.